Ståltrapper – Rå kvalitet til inde og ude

En ståltrappe er som ordet antyder, en trappe lavet af stål. Men der er forskel på om det er en inden- eller udendørstrappe, for man anvender ikke det samme behandlede stålmateriale. Til indendørstrappen kan man benytte almindeligt- eller rustfritstål, men ved en udendørstrappe, skal man helst vælge det galvaniserede stål, som kan tåle at stå udenfor i alt slags vejr og hele året rundt.

Der hvor man oftest får øje på en ståltrappe er ved store bygninger, hvor ståltrappen fungerer som en brandtrappe. Dertil findes de ved store industribygninger, som benytter den som adgangsveje.

En ståltrappe kan også anvendes i mange andre sammenhænge og kan være af flere forskellige typer. Da det kun er materialevalget, som definerer, om der er tale om en ståltrappe.

Ståltrappe

Så hvad end du vælger en ligeløbs-, kvartsving-, spindel-, vindel-, udendørs- eller en helt andet trappe, så kan man vælge at få den produceret i stål.

Derudover er stål blandet med f.eks. træ meget stilrent og kan i alt sin enkelhed forvandle en stue eller entré til at fremstå stilren og elegant.

En ståltrappe kan nemlig have flere kombinationer, når det gælder valg af materialer, både træ, sten, beton etc. spiller godt sammen med stål og galvaniseret stål.

Pris og kvalitet

Prisen varierer alt efter hvilken kvalitet og størrelse kunden ønsker, at trappen skal være. Men man er altid sikret en kvalitet, som hverken går på kompromis med sikkerheden eller norm- og lovkrav.

Hvis man har svært ved at finde den helt rigtige trappe, kan det anbefales, at man i samråd med en trappeforhandler finder frem til en ståltrappe, der både passer i størrelse og smag. Derefter kan man selv eller få en håndværker til at sætte trappen op.

Derudover er det muligt at få fremstillet en ståltrappe efter specialmål og ønsker, så den både passer til bolig og stil.

Læs mere om ståltrapper og bestil direkte fra Stigefabrikken.dk her.