Information

Trappeinformation.dk er en hjemmeside, som er etableret for at skabe gennemsigtighed på markedet for trapper– samt for at oplyse om nye regler inden for faget, produktnyheder, vejledninger, råd m.m.

Det er Trappeinformation.dks ambition at viderebringe relevante informationer, oversigter og guides omkring trapper til alle – både professionelle og Gør-det-selv interesserede.

Trappeinformation.dk rummer og vil i fremtiden komme til at rumme en lang række artikler og vejledninger – så det både bliver nemmere og sikrere at arbejde med trapper.

På Trappeinformation .dk finder du:

  • Overblik over, hvordan man sikrest arbejder med trapper.
  • Indsigt i byggereglementer fra diverse myndigheder.
  • En komplet oversigt over producenter af trapper i Danmark.

Hvem står bag Trappeinformation.dk

Trappeinformation .dk ejes og administreres af Stigefabrikken.dk ApS, som, foruden Trappeinformation.dk driver en række netmedier og webshops inden for byggeri og håndværk, herunder Stigefabrikken.dk (Læs mere om Stigefabrikken.dk her), Stegfabriken.se, Stilladsinformation.dk, Tooltalk.dk m.fl.

Alt indhold på Trappeinformation .dk tilhører Stigefabrikken.dk ApS og er beskyttet af lov om ophavsret. Brug af tekst eller billeder fra denne siden uden forudgående aftale er forbudt og vil blive straffet. Ønsker du at benytte vores indhold, bedes du kontakte os via e-mail info(a)trappeinformation .dk før du anvender materialet. Vi vil herefter tage stilling til, om – og under hvilke betingelser, materialet må anvendes.

Holdet bag

Peter er fast skribent på Trappeinformation.dk, hvor han står for alt lige fra tests af trapper, anmeldelser og vejledning om trapper. Peters brede viden inden for emnet er kommet i forbindelse med hans daglige arbejde med salg af arbejdstøj, værktøj og stiger/stilladser, trapper m.m.

Lasse er fast skribent på Trappeinformation.dk, hvor han ud over skriverierne også står for webstedets udvikling, design og layout. Til dagligt arbejder Lasse med webudvikling, IT og projektledelse inden for stiger, trapper og stilladser.

Catrine er fast skribent på Trappeinformation.dk, hvor hun primært står for nyheder og guides inden for trapper.